ℓά๓ўѕ
عدد المساهمات : 656 تاريخ التسجيل : 12/07/2011
| موضوع: صدور الفراخ بالزبادى والروزمارى الأحد أكتوبر 09 2011, 12:10 | |
| صدور الفراخ بالزبادى والروزمارى المكونات 1 كيلو صدور فراخ 2 عبوة زبادى 1 ملعقة صغيرة روزمارى 1 ملعقة صغيرة ثوم مفرى ملح وفلفل حسب الرغبة 1 ملعقة مستردة 1 عصير بصلة 2 ملعقة زبدة طريقة التحضير نقوم بتتبيل الفراخ بكل المكونات السابقة وتترك فى الثلاجة لمدة 6 ساعات ثم توضع فى الصينية وتلف بالورق الفويل وتتدخل الفرن لمدة ساعة تقريبا. - يتم رفع الورق الفويل وتدهن الفراخ بالزبدة وتترك تحت الشواية حتى تاخذ اللون الذهبى تقدم فى السرفيس مجملة باوراق الروزمارى. | |
|
روز ADMIN
عدد المساهمات : 2972 تاريخ التسجيل : 18/02/2011 العمر : 52
| موضوع: رد: صدور الفراخ بالزبادى والروزمارى الإثنين أكتوبر 10 2011, 02:00 | |
| تيسسسسسسلمو هدى | |
|
Hussain Ali
عدد المساهمات : 3899 تاريخ التسجيل : 12/03/2011 العمر : 51 الموقع : القلوب الحائره
| |
ℓά๓ўѕ
عدد المساهمات : 656 تاريخ التسجيل : 12/07/2011
| |